AST Farma Lacriforte Drops 15ml - oogdruppels / traanvochtvervanging voor honden en katten

€10,30 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Lacriforte Drops oogdruppels zijn langwerkende kunsttranen voor hond en kat.

Lacriforte wordt toegepast bij alle omstandigheden waarbij er te weinig traanvocht geproduceerd wordt of wanneer de kans bestaat op uitdroging van de oogbollen. Bovendien kunnen de druppels worden gebruikt voor het reinigen van de ogen en ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen. 

Gebruiksaanwijzing en dosering
De druppels worden lokaal op het oog gedruppeld met behulp van de druppelflacon. Belangrijk is dat de punt van de druppelaar niet in contact komt met het oog of de oogharen; het dier zal dan door de oogreflex het oog dichtknijpen.
Voor het reinigen van de ogen: een of meerdere druppels in het oog druppelen. Ter voorkoming en verwijdering van traanstrepen: enkele keren daags een of twee druppels in het oog druppelen.

Samenstelling
Lacriforte bevat een cellulosederivaat en polyvidone. Beide stoffen zorgen voor een verhoging van de viscositeit van de traanfilm. Daarnaast bevat het Calendula officinalis MT en Euphrasia officinalis MT. Welke respectievelijk een ontsmettende en verzachtende werking op het oog hebben. Doordat Lacriforte een isotone vloeistof is en geen allergene stoffen bevat is het volkomen onschadelijk voor het oog.

Verpakking
Druppelflacon à 15 ml
A. Daris 22-01-2017 10:35

Zeer goed

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »