AST Farma Otoprof oorspoeling 100ml - Verzacht oorsmeer

€22,75 Incl. btw
Levertijd: 1 à 3 werkdagen

Otoprof is een oorspoeling die het oorsmeer verzacht en naar de oppervlakte brengt zodat het makkelijk is te verwijderen.

Otoprof bevat Dioctylnatrium-sulfosuccinaat wat een verwekend effect heeft op het oorsmeer en Carbamideperoxide heeft een schuimend effect waardoor het losse oorsmeer verplaatst wordt naar het oppervlak van het oor. Na het aanbrengen van deze druppels kunt u het overtollig oorsmeer gemakkelijk uit de oorschelp verwijderen. Otoprof kan gebruikt worden als onderdeel van de oorreiniging van honden en puppy's.

Gebruiksaanwijzing 
Druppel een aantal druppels in het oor en masseer ondertussen de basis van het oor. Verwijder het overtollige vocht met een gaasje of een schone doek. Herhaal dit proces 2-3 keer per week. Gebruik het product als boven beschreven en was het oor hierna herhaaldelijk met voldoende warm water of fysiologisch zout. Droog voorzichtig het buitenoor.

Verpakkingsgrootte
1 x 100ml

Samenstelling 
Carbamide peroxide, Dioctylnatriumsulfosuccinaat, Propyleenglycol, Gedemineraliseerd (DEMI) water. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »