AST Farma Prepusol 120ml - Voorhuidreiniger voor honden ter behandeling en voorkoming van infecties

€8,75 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Prepusol reinigt en verzorgt de voorhuid van de reu.

De voorhuid van de reu is door zijn anatomie nogal eens een bron van infectie. Door de warme, vochtige omgeving krijgen bacteriën en schimmels hier een uitstekende kans om zich te vermeerderen. We zien dan vaak een druppel pus (etter) bij de omslag van de voorhuid. Afgezien van het onsmakelijke gezicht is het irriterend voor de reu en zal hij zich voortdurend schoonlikken, waardoor nog meer irritatie plaatsvindt. De werkzame bestanddelen in Prepusol hebben een ontsmettende werking, waardoor de voorhuid gereinigd wordt en tevens wordt voorkomen dat de infectie na het stoppen van de behandeling zich direct weer voordoet.

Verpakkingsgrootte 
Flacon à 120 ml met 10 ml spuit en 12 opzetstukjes. 

Gebruiksaanwijzing

Zet een plastic opzetstukje op de spuit en vul de spuit vervolgens met 10 ml Prepusol. Gebruik voor iedere behandeling een schoon opzetstukje. De voorhuid met behulp van een prop watten, bevochtigd met Prepusol, goed schoonmaken. Daarna de voorhuid met uw vingers dichthouden, Prepusol in de voorhuid spuiten en goed inmasseren. Deze behandeling 2 keer daags gedurende 3 dagen herhalen, daarna nog 6 dagen 1 keer per dag. Als onderhoud kan de behandeling met Prepusol 1 à 2 keer per week worden toegepast.

Werkzame stof(fen)
Chloroxylenol
Marjon 06-12-2016 13:13

Goed product, werd snel geleverd, niet duur!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »