Advantage 100 voor honden van 4kg tot 10kg - tegen vlooien en luizen

€14,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Advantage 100 Hond is een snelwerkend anti-vlooienmiddel voor de preventie en bestrijding van vlooien en luizen bij honden met een gewicht tussen 4 en 10 kg. 

Advantage voor honden is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 

Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus nog voor dat de vlo eitjes heeft kunnen leggen. De vlooien die op uw hond aanwezig zijn, worden binnen 24 tot 48 uur na toediening gedood. 

Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan worden ingezet als onderdeel van een behandeling van een hond met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.

Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray te behandelen. 

Advantage Hond kan ook worden ingezet tegen bijtende luizen bij de hond.

Verpakking: 4 pipetten

Heeft uw hond vlooien? Een lintwormbesmetting van honden verloopt via de vlo! Behandel uw hond dan ook tegen wormen. Speciaal hiervoor hebben wij meerdere ontwormingsmiddelen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »