Advantage 40 voor katten tot 4kg - tegen vlooien - 4 pipetten

€14,25 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Advantage Kat 40 kan worden gebruikt voor de preventie en bestrijding van vlooien bij katten die lichter zijn dan 4 kg. 


Advantage voor katten is een anti-vlooienmiddel in spot-on vorm (druppels op de huid). 
Dankzij een supersnelle werking stopt Advantage het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt volwassen vlooien binnen het uur, dus voor zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw kat aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. 
Een enkele behandeling met Advantage Kat beschermt uw kat gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Kat kan worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een kat met vlooienallergie ook wel dermatitis genoemd.
Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving. Ook is het aan te raden de omgeving met een omgevingsspray (bijvoorbeeld Fleegard Spray of Indoor-X) te behandelen.

Verpakking: 4 pipetten

Bekijk ook ons advies voor een goede (preventieve) behandeling tegen vlooien. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »