Drontal Large Cat ontwormingstabletten voor katten vanaf 3 kg - per tablet te bestellen

€5,25 Incl. btw
  • Bestel 2 stuks voor €4,99 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 4 stuks voor €4,75 per stuk en bespaar 10%
  • Bestel 8 stuks voor €4,45 per stuk en bespaar 15%

Levertijd: 1 à 3 werkdagen

Drontal Large Cat is het ontwormingsmiddel in tablet vorm voor katten van Bayer PetCare.

Drontal xorgt voor de behandeling en controle van lintwormen en rondwormen (spoelwormen, haakwormen en zweepwormen) bij katten. 

Dosering Drontal Large Cat:
Per 6 kg lichaamsgewicht 1 tablet. 1/2 tablet voor katten van 3kg. De tabletten zijn makkelijk deelbaar in 2 gelijke stukken. 

Toediening:
De tabletten kunnen rechtstreeks in aan de kat in de mond worden gegeven, maar kunnen ook in bijvoorbeeld een vleesballetje aangeboden worden. 

Behandelingsduur:
Eénmalige toediening per behandeling. Geadviseerd wordt om iedere 3 maanden preventief de behandeling te herhalen.

Speciale waarschuwing:
Wegen het ontbreken van veiligheidsstudies, wordt het geadviseerd om de Drontal tabletten niet te gebruiken tijdens de eerste helft van de dracht. Drontal ook niet gelijktijdig toedienen met andere wormmiddelen toedienen als deze als werkzame stof piperazine bevat. Verder zijn er geen bijwerkingen bekend.

Drontal ontwormingstabletten worden door Petpost.nl in grotere hoeveelheden ingekocht en afhankelijk van de bestelling herverpakt en verzonden. De verpakkingen die wij verzenden kunnen daarbij afwijken van de verpakkingen die u wellicht gewend bent.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »