Mansonil ontwormingspasta voor honden en katten

€7,30 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Monsonil worm pasta is een ontwormingsmiddel voor honden en katten.

Mansonil Pasta is een ontwormingsmiddel voor honden en katten met een brede werking. Het doodt de belangrijkste rondwormen en lintwormen die bij honden en katten kunnen voorkomen met een meerdaagse behandeling.

  • Voor pups en kittens;
  • brede werking tegen rond- en lintwormen;
  • gemakkelijk te doseren;
  • geen leeftijdsbeperking;
  • geen bijwerkingen.
De spuit is voorzien van maatstreepjes per kg lichaamsgewicht. De pasta kan rechtstreeks in de bek worden gegeven of gemengd worden door het voer. Eén spuit is voldoende voor 15 kg totaal lichaamsgewicht (dus bijvoorbeeld twee behandelingen bij een dier van 7.5 kilo)

De behandeling moet 2 dagen achtereen worden gegeven bij spoel- of haakwormen en 3 dagen achtereen bij lintwormen.

De verpakking bevat 7.8 ml pasta.
Werkzame stof: Flubendazol, 44 mg per ml 

De pasta heeft geen bekende bijwerkingen. 

Ontwormen bij puppies en kittens
Veel pups worden geboren met een spoelworminfectie of worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Ook kittens worden na de geboorte besmet via de moedermelk. Daarom moeten pups al vanaf 2 weken na de geboorte en kittens vanaf 3 weken na de geboorte ontwormd worden tegen spoelwormen. 

Let op:
 Het wordt niet aangeraden om Mansonil® pasta te gebruiken tijdens de eerste weken van de dracht, het is echter volledig veilig voor puppies en kittens. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »