Adaptil verdamper met flacon - tegen angst en aan stress ongewenst gedrag bij honden

€21,75 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

De Adaptil verdamper kan binnenshuis worden ingezet tegen angst en aan stress gerelateerd gedrag bij honden.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het gebruik van Adaptil helpt om de tekenen van stress te reduceren bij honden en puppies die blootstaan aan uitdagende situaties in huis. 

Elke verdampernavulling werkt in een gebied van 50 tot 70 m2. Het meegeleverde flesje in de verdamper (navulling) is 48 ml en is 30 dagen werkzaam. Je kunt de Adaptil flacons eenvoudig om de maand vervangen met een Adaptil navulling.

Adaptil wordt wereldwijd gebruikt en aangeraden door dierenartsen en gedragdeskundigen, asielen en hondenscholen (waaronder Marting Gaus). Veel dierenartsen gebruiken Adaptil in de praktijk om zo de honden gerust te stellen.

Gebruiksaanwijzing
Schroef eenvoudig de flacon op de verdamper en steek hem in een stopcontact. Laat vervolgens de verdamper continu aan staan, om jouw hond relaxed en vriendelijk te houden. De verdamper doet het best zijn werk als deze ingeplugd is in de kamer waar de hond de meeste tijd doorbrengt.

Let op! Plug de verdamper niet in onder planken of achter deuren, gordijnen of meubilair.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »