Orozyme Bucco Fresh Dental Croq - tegen een slechte adem bij honden en katten - 2 varianten leverbaar

€9,25 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croqs zijn smakelijke snacks die helpen een slechte adem, tandsteen en tandplak bij honden en katten tegen te gaan.

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croqs kunnen gebruikt worden in het geval van een slechte adem, tandplak, en tandsteen bij honden en katten. Het bevat een gepatenteerd type algen waarvan de weldadige effecten voor de mondhygiëne werden aangetoond.  

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq 
wordt direct via de darmen opgenomen om daarna via de speekselklieren te worden uitgescheiden. Het product voorkomt de vorming van tandplak en verzacht de tandsteenaanslag. Het resultaat ziet men meestal na een 3-tal weken. De slechte adem verdwijnt, wat een eerste teken is van verbetering van de mondhygiëne. In een tweede fase wordt bestaande tandsteen zachter en komt het los van de tanden. 

Orozyme Bucco-Fresh Dental Croq werd speciaal ontwikkeld en getest op smakelijkheid, wat het een gezonde beloning maakt voor uw huisdier.

Gebruiksaanwijzing
Katten en honden tot 10kg: dagelijks 4 tot 8 Dental Croqs 
Honden van 10 tot 25kg: dagelijks 2 tot 4 Dental Croqs
Honden vanaf 25kg: dagelijks 4 tot 5 Dental Croqs 
De aangegeven hoeveelhied kan in 1 keer of als snoepje verspreid over de dag gedurende minstens 1 maand gegeven worden. 

Verpakking
Katten en kleine honden tot 10kg - zakje 60g
Honden vanaf 10kg - zakje 150g 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »