Vlooien en teken bij honden - druppels - halsbanden - spray

Wij leveren een groot aantal anti-vlooien en teken producten waarmee je je  hond en de omgeving niet alleen kunt behandelen, maar ook mee kunt beschermen. En een goede bescherming tegen vlooien is essentieel! Niet alleen is het heel erg vervelend voor je hond als hij jeuk heeft, een mogelijke vlooienplaag kan ook op de loer liggen. 

Wat is een effectieve behandeling tegen vlooien?

Behandel alle dieren binnen uw huishouden gelijktijdig. Je kan hiervoor anti-vlooiendruppels (ook wel spot-on of pipetten genoemd), een halsband of vlooienspray gebruiken. Vaak hebben deze producten ook nog eens een dubbele werking, tegen zowel vlooien als teken.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je hond vlooien heeft. Dan is het belangrijk om ook de omgeving te behandelen. Hiervoor hebben wij een aantal zeer effectieve omgevingssprays in ons assortiment.

Voorkom teken!

Zorg ervoor dat je je hond ook goed beschermt tegen teken. Teken kunnen namelijk bijvoorbeeld een ziekte als Lyme overdragen. Er zijn diverse producten tegen teken verkrijgbaar, zoals druppels en tekenbanden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »