adaptil

Adaptil zijn gemakkelijke producten om honden op hun gemak te stellen tijdens nieuwe ervaringen en angstige situaties die vaak stress kunnen veroorzaken bij onze viervoeters.

Het scala aan Adaptil-producten biedt hulp in vele situaties, zowel binnen als buiten, voor zowel de korte als de lange termijn. 

De speciale geur (geurloos voor mensen en andere dieren) dat Adaptil gebruikt is een replica van het feromoon dat moederhonden van nature uitscheiden naar hun puppy’s net na de geboorte om hen gerust te stellen en de band tussen moeder en kroost te versterken. Wanneer dit feromoon wordt verspreid door Adaptil®-producten, kan dit nog steeds hetzelfde kalmerende effect hebben op volwassen honden in stressvolle situaties.

Het is klinisch bewezen dat de geruststellende boodschap in Adaptil de focus bij puppy’s en volwassen honden tijdens trainingen versterkt en dat het stress, wat kan leiden tot ongewenst gedrag bij honden, vermindert.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »