PUUR Auris / Oor 30ml - Oordruppels voor de behandeling van oorproblemen bij katten en honden

€9,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Puur Auris / Puur Oor voor schone, frisse en gezonde oren bij katten en honden.

Puur Auris (voorheen Puur Oor) is een flacon oordruppels met een pipet, voor de behandeling van overmatige oorsmeerproductie, jeuk en roodheid bij de oren van hond en kat. 

Toediening
Met de bijgeleverde pipet de druppels in de uitwendige gehoorgang druppelen. Eventueel losgekomen oorsmeer met watten uit de oorschelp verwijderen. 

Dosering
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft, Puur Auris twee keer to drie maal daags in de uitwendige gehoorgang druppelen:
Hond 2 - 5 druppels
Kat 1 - 2 druppels  
20 druppels is ca 1 ml (verpakking 30ml)

Duur van de behandeling
De behandelingsduur is 7-14 dagen. Soms is het noodzakelijk om langer te behandelen. In die gevallen is een onderhoud van drie keer per week aan te raden.  Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.
Puur Auros / Puur Oor kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Advies bij oorproblemen
Ga bij oorproblemen bij dieren naar de dierenarts om te checken of het trommelvlies intact is, of dat er zich een grasaartje (kruipertje) in de gehoorgang bevindt. De hond houdt dan meestal zijn
kop scheef. Ga ook naar de dierenarts als de hond plotseling doof is, bij evenwichtsstoornissen, of als er bloed uit het oor komt. “Voor schone gezonde oren”, hiermee wordt uitsluitend bedoeld de huid aan de binnenkant van de oorschelp en de uitwendige gehoorgang tot aan het trommelvlies. Indien er haar in de gehoorgang zit dient dit verwijderd te worden om herstel te bespoedigen.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »