Biolife AirCleanse - 250 ml

€16,95 Incl. btw
Levertijd: 1 à 3 werkdagen

Biolife AirCleanse is een milieuvriendelijke spray met Eucalyptus en Ylang Ylang, die de in de lucht aanwezige allergenen waaronder met name stuifmeel, huisstofmijt, huisdier & schimmelsporen sterk verminderd. 

De in het product aanwezige Eucalyptus helpt bij het vrijer ademen bij mensen die last hebben van astma en/of hooikoorts. Biolife AirCleanse vermindert de in de lucht aanwezige allergenen met tenminste 65% en met 85% in gebruik in combinatie met PetalCleanse. AirCleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren.

Gebruik
Houd de fles rechtop bij het spuiten.  Dosering: een keer spuiten dekt 5 kubieke meter af. Na 2 tot 3 uur de behandelde ruimte afstoffen en stofzuigen. In de eerste 2 weken, 2 keer per week gebruiken. Daarna is een keer per week voldoende. 

Waarschuwing
Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.  Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.  Is ontvlambaar, dus niet spuiten richting een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C. 

Samenstelling
Aqua, Ethyl Alcohol, PPG-26 Bluteth 28 PEG-40 Hydrogenated castor oil, Eucalypus globulus leaf oil, Quaternium-26, Quaternium-22, Cananga odorata. 

Bewaring
Bij kamertemperatuur (15-25°C), droog en niet in de zon

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »