Petpost Professional

Als verantwoordelijk professional in de dierenbranche staat het welzijn en de gezondheid van dieren op de eerste plaats. Petpost wil u daarbij graag helpen. Als dierenprofessional heeft u dan ook een streepje voor met Petpost Professional.

Hoe werkt Petpost Professional?
Meld u aan voor de Petpost Professional en ontvang 7,5% korting op alle bestellingen vanaf € 100,- (incl BTW). Waarbij u al uw bestellingen gratis binnen heel Nederland kunt laten bezorgen.

Hoe wordt u lid?
Bent u een professional in de dierenbranche, voldoet u aan onderstaande voorwaarden en wilt u profiteren van alle voordelen die de Petpost Professional u te bieden heeft? Meld u zich dan vandaag nog gratis aan!

Stuur een mail naar: service@petpost.nl, met daarin uw contact gegevens en bedrijfsgegevens (het liefst met url).

Na uw aanmelding:

  • nadat wij uw volledige aanvraag gecontroleerd en geaccepteerd hebben, ontvangt u van ons uw persoonlijke Petpost Professional kortingscode;
  • door gebruik te maken van de Petpost Professional kortingscode krijgt u 7,5% korting op uw bestellingen vanaf € 100,- (incl BTW);
  • een korting achteraf is niet mogelijk;
  • het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes per bestelling te gebruiken;
  • door gebruik te maken van de Petpost Professional kortingscode gaat u akkoord met de aanvullende voorwaarden van de Petpost Professional. 


Voorwaarden Petpost Professional

De Petpost Professional is bedoeld voor grootverbruikers die een fokker of kennel zijn, voor asielen en pensions welke:

minimaal 3 volwassen honden of katten hebben;
deze dieren goed huisvesten en verzorgen.
Door gebruik te maken van de Petpost Professional voordelen gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met deze voorwaarden. Bovenstaande voorwaarden zijn daarbij een aanvulling op de algemene voorwaarden van Petpost.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »