K.M.R. poeder

€25,95 Incl. btw
Levertijd: 1 à 3 werkdagen
KMR is een complete voeding voor verweesde of verstoten kittens of anderen die om welke reden dan ook met de hand opgevoed worden. KMR is een totaal dieet voor kittens versterkt met vitamines en mineralen. De samenstelling van KMR benadert bijna geheel de natuurlijke moedermelk voor wat betreft proteine en energie niveau en bevat tevens taurine. Het poeder laat zich makkelijk mengen met water.

Indicaties
Aanbevolen als een complete voedingsbron voor weeskittens of verworpen kittens, vanaf de geboorte tot een leeftijd van 6 weken.
Ook geschikt als aanvullende voeding bij kittens die wel zogen bij de moederkat.
Eveneens aanbevolen voor groeiende kittens of volwassene katten, die een bron van goed verteerbare voedingsstoffen vereisen.
Ideaal supplement na een operatie of bij herstel na ziekte.

Dosering
KMR Kittenmelk moet minimaal 2 dagen gegeven worden. Geef ongeveer 2 theelepels (30 ml) bij 115 lichaamsgewicht. Zorg ervoor dat de kat gelijke porties verdeeld over de dag krijgt. Kleine, verzwakte kittens kunnen KMR Kittenmelk om de 3-4 uur krijgen, terwijl grotere kittens het prima doen als ze het om de 8 uur krijgen. Weeg de kittens dagelijks voor de juiste dosering. Zwangere of lacterende poezen en opgroeiende kittens (na het spenen) mogen dagelijks 1 theelepel (15 ml) bij 2.2 kg lichaamsgewicht.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »