Flevox Kat spot-on - per pipet te bestellen - werkt tegen vlooien en teken

€2,75 Incl. btw
  • Bestel 3 stuks voor €2,61 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 6 stuks voor €2,48 per stuk en bespaar 10%

Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Flevox Kat spot-on pipetten op basis van fipronil werken tegen vlooien, teken en bijtende luizen bij katten.

Bestel gemakkelijke per pipet bij Petpost! Met slechts één enkele toediening (pipet) bescherm je je kat vier weken lang tegen vlooien en teken. Het is aan te raden om je huisdier preventief elke maand te behandelen, dus niet te wachten tot je een vlo ziet, want dan ben je te laat, want waar één vlo is zijn er meer, en waarschijnlijk ook al eitjes in de mand of in huis. De vlooiencyclus gaat immers het hele jaar door, zelfs in de winter! Ook teken kunnen het hele jaar aanwezig zijn. Heb je meerdere huisdieren? Behandel ze dan allemaal op dezelfde dag en met dezelfde frequentie (één maal per maand).

Toedienen van Flevox Kat

Knip de pipet open. Duw de haren van je kat opzij zodat de huid zichtbaar wordt. Het is belangrijk dat je het product op de rug, tussen de schouderbladen aanbrengt; zo vermijd je dat je kat het product gaat aflikken. Plaats de open zijde van de pipet op de huid, maak goed contact met de huid. Knijp de pipet uit tot ze volledig leeg is, niet inmasseren.

Extra tips voor een afdoende bestrijding:
Was je dier niet of laat het niet zwemmen gedurende 2 dagen voor of na het aanbrengen.

Vergeet de leefomgeving niet. Behandel ook de verblijfplaatsen door o.m. te stofzuigen. Gebruik hiervoor ook een passend bestrijdingsmiddel zoals een omgevingspray.

Contra-indicaties
Niet gebruiken bij kittens die jonger zijn dan 8 weken en/of minder dan 2 kg wegen vanwege het ontbreken van beschikbare gegevens.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »