Ipakitine - voor de ondersteuning van de nierfunctie bij honden en katten

€12,15 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Ipakitine is een aanvullend diervoeder dat ontwikkeld is voor de ondersteuning van de nierfunctie bij minder goed werkende nieren bij honden en katten.

De werking van Ipakitine vindt plaats in het maag-darmstelsel waar het effect heeft op het fosfaat- en calciumgehalte. Het calciumcarbonaat bindt fosfaten in de voeding en voorkomt hiermee opname via de nieren. Een verminderde opname van fosfor ondersteunt de nierfunctie. 

Verpakking: 60 gram of 180gram 

Ipakitine bevat o.a. calciumcarbonaat en chitosan. Calciumcarbonaat bindt fosfaten en chitosan absorbeert naast fosfaten ook uremische afvalstoffen, zoals creatinine, ureum en indoxylsulfaat. Ipakitine wordt over het algemeen goed opgenomen door katten en honden. 

Dosering 
1 g. (= 1 maatschepje) Ipakitine per 5 kg. lichaamsgewicht tweemaal daags in of over het voer. Voor dieren die droge voeding krijgen wordt aanbevolen om het voer vochtig te maken, zodat het poeder goed kan worden opgenomen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »