Cooldent 30 kauwtabletten voor frisse adem bij de hond

€10,50 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden
Het verfrissende effect van Cooldent!

Cooldent marktonderzoek hondeneigenarenRegelmatige gebitsverzorging is erg belangrijk maar zelfs bij dagelijks tandenpoetsen kan een slechte adem blijven. Een veel gehoorde klacht van huisdiereigenaren is een slechte adem van hun hond. Deze heeft een orale of niet orale oorsprong. 

Niet-orale oorsprong
Systemische aandoeningen (nierinsufficiëntie, diabetes), luchtwegaandoeningen of spijsverteringsstoornissen kunnen een slechte adem veroorzaken.
Orale oorsprong
80% van de honden heeft een gebitsprobleem, bijv. parodontitis, wat halitosis (slechte adem) met zich meebrengt. Bacteriën, aanwezig in tandplak en of tandsteen, produceren vluchtige sulfiden die een slechte adem veroorzaken. Bacteriën, geassocieerd met matige of vergevorderde parodontale aandoeningen, kunnen zelfs via de bloedbaan schade aanrichten aan belangrijke organen, zoals hart, lever en nieren!

Cooldent helpt de onderliggende oorzaken van een slechte adem te bestrijden en van een ongewenste geur een frisse adem te maken. Bij dagelijks gebruik ondersteunt Cooldent een gezonde mondhygiëne en een frisse adem, binnen 5 minuten na inname en gedurende minimaal 1 uur. 

De 4 functionele natuurlijke ingrediënten; granaatappel, inuline, munt en peterselie dragen bij aaneen anti-tandplak effect, een evenwichtige darmflora en een frisse adem. Meerdere studies onderbouwen de werkzaamheid, smakelijkheid en veiligheid. Bij dagelijks gebruik treedt er na één week zelfs een versterkte werking op.

Cooldent biedt een handige oplossing als snel resultaat gewenst is bijv. bij vervoer of in gezelschap van de hond. Eén verpakking bevat 30 tabletten voor een toepassing gedurende een maand.
Marion Witteman 12-12-2016 14:41

prima kauwtablet

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »