Virbac Defencare Shampoo 200ml - shampoo tegen vlooien en teken bij honden

€15,55 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Defencare shampoo kan gebruikt worden ter bestrijding van vlooien en teken bij de hond.

De werkzame stof permethrin heeft een giftige werking op het zenuwstelsel van insecten. Hierdoor zullen vlooien binnen enkele uren het loodje leggen. De stog permethrin is voor mens en hond volledig veilig en biologisch afbreekbaar. De werkingsduur van de shampoo is kort.

Gebruik
Aanbrengen op een natte vacht en ongeveer twee minuten inmasseren, let op dat u het gehele lichaam behandeld (met uitzondering van de bek, oren, ogen en neus). 
Indien nodig na twee weken herhalen.

Bij terugkerende vlooien kan het zijn dat de vlooien zich elders genesteld hebben en enkel weer op uw hond springen als de shampoo is uitgewerkt. Hiervoor kan je kijken naar een omgevingsspray zoals Virbac Indoor-X of de Sectolin mileu vriendelijke spray.

Waarschuwingen
Defencare shampoo niet gebruiken bij katten, zieke of herstellende dieren, puppies jonger dan 3 maanden, bij honden met ernstige huidbeschadigingen of zogende teven. In verband met irritatie van huid en ogen dient bij toepassing direct huid- en oogcontact vermeden te worden. Draag daartoe handschoenen en een beschermmiddel voor ogen/gezicht. Beperk aanraken van het dier direct na behandeling tot een minimum. Niet tegelijk gebruiken met andere insecticiden zoals andere pyrethroïden, organofosforverbindingen of carbamaten. Giftig voor vissen: niet toepassen bij aquaria of oppervlaktewater.


 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »