Effipro Kat Spot-on - tegen vlooien en teken - 4 pipetten

€17,50 €14,75 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Effipro Spot-on Kat is de betaalbare oplossing tegen vlooien en teken bij uw kat.

Het is belangrijk om uw kat goed te beschermen tegen vlooien en teken. Effipro Spot-on voor de kat is een betaalbare en goedwerkend antivlooien middel in spot-on vorm en wordt aangebracht met een pipet op de huid van de kat.

Effipro Spot-on Kat bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. De spot-on bevat een nieuwe klinisch geteste formulering voor een snelle en lange werking.

Virbac heeft speciaal voor Effipro is een nieuwe pipet ontwikkeld voor groot gebruiksgemak, de Drop-Stop pipet. De pipet is snel en in één beweging te openen. De vloeistof komt alleen uit de pipet bij druk op het reservoir zodat toediening meteen kan worden gestopt als de kat beweegt. Zo komt de volledige dosering op de kat op het juiste moment.

Verpakking per 4 pipetten. 

Product informatie

Werkzame stof:
Fipronil 100 mg/ml.
Indicaties:
Bestrijding van vlooien en teken. Het product werkt tot 2 weken tegen teken. 
Contra-indicaties:
Niet toedienen aan kittens jonger dan 2 maanden of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren, konijnen en bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen
Bijwerkingen:
Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden waargenomen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »