Nutri-plus 70,9 gr - aanvullende vitaminen, mineralen en spoorelementen voor de kat

€9,75 Incl. btw
Levertijd: Voor 17:00 besteld, zelfde (werk)dag verzonden

Nutri-plus Cat is een smakelijk en energierijk aanvullend diervoeder voor katten.

De smakelijke, energierijke pasta (15,8 MJ/kg) bevat vitaminen, mineralen, sporenelementen en hoogverteerbare componenten ter ondersteuning van actieve katten. Wordt aanbevolen voor katten met een hoge stofwisseling zoals snelgroeiende jonge kittens, drachtige en lacterende poezen, ter bevordering van een gezonde huid en vacht, ter ondersteuning van herstel na ziekte of operatie en ter stimulering van de eetlust. Nutri-plus Cat kan bijdragen aan het herstel van katten met Feline Hepatic Lipidosis. Nutri-plus Cat kan direct of door het voedsel gegeven worden. 

Vroeg en progressief herstel
Het stimuleren van de eetlust en wateropname gedurende de eerste 48 uur is essentieel voor een optimaal herstel.

Na deze startfase, waarbij rehydratie en aanvoer van essentiële voedingsstoffen cruciaal is, dient men te starten met het aanbieden van een energierijke voeding. Om het herstel optimaal te stimuleren zijn kleine en regelmatige hoeveelheden energierijke en goed verteerbare nutriënten van Nutri-plus Cat®naast de toediening van Nutribound noodzakelijk. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »