Betaalmethoden

Alle vermelde prijzen bij Petpost zijn incl. btw. 

Voor het makkelijk en veilig doen van je online betalingen kun je bij Petpost gebruikmaken van iDEAL.

iDEAL 

iDealMet iDEAL betaalt u veilig en vertrouwd online via uw eigen bank. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik. Alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en na autorisatie van de betaling wordt u direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling. Ook wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald en gaan over tot verwerking van uw bestelling. iDEAL is de meest gebruikte manier om online betalingen te doen in Nederland. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

MasterCard, Visa en American Express

credit cardsMet een creditcard kunt u aankopen doen waarbij het te betalen bedrag niet direct van uw rekening wordt afgeschreven, maar waarvoor de creditcardmaatschappij u periodieke rekeningen stuurt. Wij ontvangen wel direct de betaling per creditcard, waardoor wij uw bestelling ook direct verder kunnen verwerken. Daarnaast zijn uw aankopen via creditcard vaak verzekerd.

Vooruit betaling – zelf overboeken

U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling te betalen via zelf overboeken. Tijdens het bestellen kunt u voor deze methode kiezen. Nadat u akkoord bent gegaan met uw bestelling krijgt u een pagina met informatie van onze betaalpartner Mollie (zie onder). Ook ontvangt u een e-mail met de informatie die u hiervoor kunt gebruiken.

Let daarbij goed op het volgende:

  • Vermeld bij de overschrijving altijd uw BETAALKENMERK (bijvoorbeeld RF12-0000-1234-1234). Anders zal uw betaling niet lukken.
  • Het rekening nummer van Mollie is: NL53ABNA0627535577
  • Zodra uw betaling is verwerkt, wordt de bestelling automatisch naar u verstuurd, u krijgt dan direct een e-mail hierover.

Mollie

mollieMollie is de Payment Service Provider voor Petpost en verzorgt ons het online betalingsverkeer. Mollie communiceert met de verschillende banksystemen en verwerkt uw betalingen. Mollie zorgt voor de juiste en veilige afhandeling van betalingen door middel van iDEAL, overschrijvingen en creditcards. Meer informatie over Mollie vind je op: www.mollie.com/nl/consumers