Over Petpost

Petpost is onderdeel van Petpost Nederland BV en is gevestigd in Heemstede.

Bij vragen over een product (keuze) kan je ons 24 uur per dag per mail bereiken via [email protected] Natuurlijk kan je ons op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur ook telefonisch bereiken op 085 – 01 60 333. Via de link onderaan de pagina kunt zich op de nieuwsbrief van Petpost abonneren.

Enorm assortiment

Op Petpost.nl heb je keuze uit een enorm assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor katten, honden en paarden. Toch kan het gebeuren dat een product niet direct voorradig is of dat we een product (nog) niet in ons assortiment hebben. Laat het ons weten op [email protected]! Misschien hebben wij een goed alternatief voor je. En anders halen wij het gewenste product zo snel mogelijk in huis.

Petpost Partnerships

Wij verbinden ons graag met organisaties en merken die het beste voor hebben met (huis)dieren en, net als wij, geloven in de kracht van samenwerking. Praat gerust eens over de mogelijkheden om partner van Petpost te worden. Bel met ons op 085-016033 of mail naar [email protected]

Kamer van Koophandel

Petpost Nederland BV is onder nummer 62661183 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland.

BTW nummer

Het BTW nummer van Petpost Nederland BV is NL854907373.B01

Adres

Petpost Nederland BV
Heemsteedse Dreef 21
2103 LL Heemstede