Petpost Professional

Als verantwoordelijk professional in de dierenbranche staat het welzijn en de gezondheid van dieren op de eerste plaats. Petpost wil je daarbij graag helpen. Als dierenprofessional heb je dan ook een streepje voor met Petpost Professional.

Hoe werkt Petpost Professional?

Meld je aan voor Petpost Professional en ontvang 7,5% korting op alle bestellingen vanaf € 100,- (incl. BTW). Waarbij je al je bestellingen gratis binnen heel Nederland kunt laten bezorgen.

Hoe word je lid?

Bent je een professional in de dierenbranche, voldoe je aan onderstaande voorwaarden en wil je profiteren van alle voordelen die de Petpost Professional je te bieden heeft? Meld je dan vandaag nog gratis aan!

Stuur een mail naar: [email protected], met daarin je contact gegevens en bedrijfsgegevens (het liefst met url).

Na je aanmelding:

  • nadat wij je volledige aanvraag gecontroleerd en geaccepteerd hebben, ontvangt je van ons uw persoonlijke Petpost Professional kortingscode;
  • door gebruik te maken van de Petpost Professional kortingscode krijg je 7,5% korting op je bestellingen vanaf € 100,- (incl. BTW);
  • een korting achteraf is niet mogelijk;
  • het is niet mogelijk om meerdere kortingscodes per bestelling te gebruiken;
  • door gebruik te maken van de Petpost Professional kortingscode ga je akkoord met de aanvullende voorwaarden van de Petpost Professional.

Voorwaarden Petpost Professional

De Petpost Professional is bedoeld voor grootverbruikers die een fokker of kennel zijn, voor asielen en pensions welke:

minimaal 3 volwassen honden of katten hebben;
deze dieren goed huisvesten en verzorgen.
Door gebruik te maken van de Petpost Professional voordelen gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met deze voorwaarden. Bovenstaande voorwaarden zijn daarbij een aanvulling op de algemene voorwaarden van Petpost.